Clean-up Drive ug GPP Development sa Plaridel National High School, nagmalampuson! – DYDC 104.7 FM
NewsNews

Malampuson nga gipahigayon ang duha ka adlaw nga Clean-Up Drive uban sa Gulayan sa Paaralan Program kun GPP Development sa Plaridel National High School (PNHS) niadtong Nobyembre dyesisais hangtod dyesisyete ning tuiga.

Kini nga mga programa gipasiugdahan sa mga opisyal sa Supreme Student Government o SSG sa PNHS kauban ang mga opisyal sa Sangguniang Kabataan o SK sa Barangay Plaridel ning dakbayan sa Baybay.

Ang maong mga kalihukan gisalmutan dili lang sa mga SSG Officers ug SK Officials apan lakip na usab sa usa ka gatus ug unom ka estudyante sa Senior High School ug sa mga Barangay Officials sa Plaridel.

Isip sa pagkonsiderar sa pandemiya ug adunay daghang mga partisipante, gibahin ang ihap sa mga mingsalmot ngadto sa duha. Ang unang grupo miapil atol sa unang adlaw sa kalihukan samtang ang laing pundok adto na sa ikaduhang adlaw sa pagpahigayon sa maong mga programa.

Atol usab sa akong pagpakighinabi sa Presidente sa SSG nga si Honorable Elizalvin Jose Libres, iyang gibutyag ang tumong ning maong mga kalihukan.

Gitataw usab ni Hon. Libres nga ang maong mga kalihukan  pipila sa iyang mga plano bisan sa wala pa siya matudlo isip SSG President.

Dugang pa niya, naa silay partnership sa mga SK Officials mao nga kung naa silay mga programa nga idumala, makig-coordinate sila nila ug mao usab ang mga opisyales sa SK sa matag higayon nga naa silay mga kalihukan nga ipahigayon. (Jessa Saladaga/DYDC-FM Intern)