VSU, nakamagugna og dose ka bag-ong veterinarians sa August 2021 board exam – DYDC 104.7 FM

VSU, nakamagugna og dose ka bag-ong veterinarians sa August 2021 board exam

Dose ka mga bag-ong veterinarians ang nadugang sa mga lisensyadong alumni sa Visayas State University College of Veterinary Medicine kun CVM.

Sigun pa sa opisyal nga resulta nga gipagawas sa Professional Regulations Commission, nakabaton ang VSU og institutional passing nga 50 percent nga mas taas pa sa national passing percentage nga 38.33%.

Lakip sa mga malampusong #ProudViscan examinees sila si:

1. Dr. Ely Louraine B. Albesa,

2. Dr. Lhoroville C. Alfonso

3. Dr. Melchiville Joseal Diana B. Cuanan

4. Dr. Niña Rose M. Deniega

5. Dr. Mark Edd B. Janier

6. Dr. Marlton B. Laguna

7. Dr. Darlene G. Mandras

8. Dr. Ella Lalaine C. Miranda

9. Dr. Kristel C. Rebacca

10. Dr. Bien Dominic C. Rosales

11. Dr. Ellale Ann G. Viojan

12. Dr. Sean Phillip V. Yamas

Sa iyang bahin, nagpadayag og pahalipay si CVM Dean Dr. Santiago Peña Jr sa dose ka mga bag-ong licensed veterinarians sa VSU. Iya usab gidayeg ang mga passers sa ilang dediasyon ug sakripisyo taliwa sa mga hagit sa pandemya atol sa ilang pagtake sa examinasyon.

Iya usab nga gidasig ang mga wala nakapasar nga mas maningkamot pa sa sunod higayon og dili muhunong sa ilang mga damgo.

Angayang masayran nga ang mga eksaminasyon gidumala sa Board of Veterinary Medicine sa unom ka mga testing centers sa Manila, Baguio, Cebu, Koronadal, Legaspi, ug Tuguegarao. Kini gipahigayon niadtong Agosto kwatro hangtod sais apan ang katapusang adlaw sa eksaminasyon sa Manila gipahigayon niadtong Septembre dos nunot sa Enhanced Community Quarantine sa rehiyon.

Ang oath-taking sa bag-ong veterinarians ipasabot sa umaabot sa PRC.